Apk-nı yüklədim, şans da mənimlə gəldi

Forum dédié aux discussions générales

Apk-nı yüklədim, şans da mənimlə gəldi

Messagepar 6963jade » 20 Mar 2026, 23:13

Həftə sonu idi, səhər tezdən oyanmışdım. Hava buludlu idi, yağış yağacaqdı. Pəncərədən baxdım, küçələr boş idi. İnsanlar hələ yatırdı, şəhər sakit idi. Çaydanı qaynatdım, özümə bir fincan çay doldurdum. Stolun kənarında oturub pəncərədən çölə baxdım. Elə bir sakitlik var idi ki, xoşuma gəldi.

Bir azdan sonra telefonumu əlimə aldım. Dostlarla yazışmağa başladım, hamı “nə var, nə yox” yazırdı. Biri dedi ki, “hava pisdi, evdə otururam”. Başqası dedi ki, “film izləyirəm”. Mən də nə edəcəyimi bilmirdim. Film izləmək istəmirdim, kitab oxumaq da həvəsim yox idi. Sadəcə oturub çay içir, vaxtın keçməsini gözləyirdim.

Birdən bir dostumun mesajı gəldi. O, mənə yazdı: “Nə var, darıxırsan?” Mən də “hə, bir az” dedim. O dedi: “Mən bir proqram yükləmişəm, maraqlıdı. Mostbet yükle apk yaz, bax”. Mən də maraqlandım. Axı itirəcək nəyim var idi?

Telefonumda axtarış etdim, mostbet yükle apk yazdım. Sayt tapıldı, proqramı yükləməyə başladım. Yükləmə bitdi, quruluma başladı. Telefon “naməlum mənbələrə icazə” istədi. Bir an düşündüm, amma sonra icazə verdim. Proqram quruldu, ekranda icon göründü.

Proqramı açdım. Qeydiyyat bölməsinə keçdim, adımı, emailimi yazdım. Təsdiqləmə kodu gəldi, daxil etdim. Hesabım hazır oldu. Proqramın içində gəzməyə başladım. Dizaynı gözəl idi, hər şey rahat tapılırdı. Oyunların siyahısı uzun idi, hər zövqə uyğun bir şey var idi.

Mən ən sadə görünən slotu seçdim. Demo rejimdə bir az oynadım, qaydaları başa düşdüm. Sonra düşündüm: “Gəl az bir şey yatırım, görüm nə olacaq”. Kiçik bir məbləğ seçdim, itirsəm də üzülməyəcəyim bir məbləğ idi. Depozit etdim, oynamağa başladım.

Fırlatdıqca fırladırdım. İlk on dəqiqə sakit keçdi. Kiçik uduşlar gəldi, getdi. Mən də rahatca oynayırdım, heç bir həyəcan yox idi. Çayımı içirdim, pəncərədən yağışa baxırdım, bir də ekrana baxırdım.

Təxminən iyirmi dəqiqə keçmişdi. Bir fırlatmada ekranda simvollar düzülməyə başladı. Mən əvvəlcə başa düşmədim, düşündüm ki, adi birləşmədir. Amma sonra ekranın rəngi dəyişdi, musiqi qalxdı, arxa fon işıqlandı. Hesabıma baxdım. Başlanğıc məbləğimin dörd-beş qatı qədər pul gəlmişdi.

O an ürəyim necə döyünürdü, sizə heç nə deyim. Çay fincanını yerə qoydum, telefonu hər iki əlimə aldım. Bir də baxdım, bir də baxdım. Rəqəm eyni idi. Dərindən nəfəs aldım, özümə dedim: “Dayan, bəsdir”.

Çıxarış düyməsini tapdım, pulu kartıma köçürdüm. Bir neçə dəqiqə sonra bankdan bildiriş gəldi. Pul hesabıma daxil olmuşdu.

O gecə yata bilmədim. Düşündüm ki, mostbet yükle apk yazıb proqram yükləməsəydim, bu hissləri yaşamazdım. Amma yüklədim, oynadım, uddum. Və ən vacibi, dayandım.

Səhər oyananda ilk iş bank hesabıma baxdım. Pul orada idi. Həmin gün özümə bir söz verdim: bu pulu ağıllı xərcləyəcəm.

Həmin qazancın bir hissəsi ilə anama hədiyyə aldım. Çoxdan istədiyi bir şey var idi, onu aldım. Anam çox sevindi, o sevinc mənə o uduşdan daha çox xoş gəldi. Qalan pulu isə banka qoydum.

O gündən sonra mostbet yükle apk mənim üçün yeni bir təcrübənin başlanğıcı oldu. Mən başa düşdüm ki, belə proqramlar əyləncə üçündür, əsas iş deyil. Hərdən açıram, bir az oynayıram, sonra bağlayıram. Heç vaxt itirsəm də üzülməyəcəyim məbləğdən çox yatırmıram.

İndi hərdən həmin səhəri xatırlayıram. Yağış yağırdı, evdə tək idim, edəcək işim yox idi. Elə o anda dostumun mesajı gəldi, mostbet yükle apk yazıb proqram yüklədim. Və həyat mənə bir fürsət verdi. Mən də o fürsəti əlimdən buraxmadım.

Dostum sonra mənə dedi: “Gördün, mən sənə demişdim”. Gülüşdük. Amma mən bilirəm ki, mostbet yükle apk mənə sadəcə pul qazandırmadı. O, mənə bir dərs verdi: həyatda hər şey gözlənilməz ola bilər, amma sən nə vaxt dayanacağını bilməlisən. Mən o gün dayanmağı bildim, ona görə də bu gün də rahatam.

O gün yağış yağmasaydı, evdə tək qalmasaydım, dostum mesaj göndərməsəydi, bəlkə də heç vaxt mostbet yükle apk yazıb proqram yükləməzdim. Amma hər şey bir səbəbdən olur. Mən o gün şansımı sınadım, uddum, dayandım. Və bu gün də eyni qayda ilə davam edirəm: əylənmək üçün, qaydalarımla, və ən əsası, dayanmağı bildiyim üçün.
6963jade
Sticker
Sticker

Retourner vers Discussions générales